HemVanliga frågorSökBli medlemMedlemslistaAnvändargrupperLogga in

Dela
 

 Du har hittat till Lyricals sida och nu är du förhoppningsvis lite intresserad av vad vi är "all about".

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Uffe

Uffe

Antal inlägg : 307
Registreringsdatum : 08-02-17
Ort : Holy präst

Du har hittat till Lyricals sida och nu är du förhoppningsvis lite intresserad av vad vi är "all about". Empty
InläggRubrik: Du har hittat till Lyricals sida och nu är du förhoppningsvis lite intresserad av vad vi är "all about".   Du har hittat till Lyricals sida och nu är du förhoppningsvis lite intresserad av vad vi är "all about". Icon_minitimefre 12 sep 2008, 11:56 am

Lyrical
är en huvudsakligen svensk guild (säg 90%) men med ett antal medlemmar från Norge och Danmark. På ventrilo pratar alla officerare och de flesta medlemmar svenska, så att kunna förstå talad och skriven svenska är helt klart en förutsättning för att trivas i guilden.

Den 19:e Augusti 2008 dödade vi Illidan Stormrage och uppfyllde ett extremt viktigt mål för många av våra medlemmar, men hans död har bara lämnat oss hungrigare än någonsin. I och med att Illidan gick ner fick vi ett verkligt bevis på vad guilden är kapabel till och det har lämnat våra medlemmar medvetna om att vi faktiskt kan få se allt innehåll i The Burning Crusade innan nästa expansion kommer och det är vårt nuvarande mål. Vi har precis börjat vår resa in i Sunwell Plateau, men det är en resa som bara kan sluta lyckligt.

Guilden Lyrical är en sorts hardcore/casualmix. Vi kräver att våra medlemmar presterar sitt absolut bästa på raids och att de uppför sig i allmänhet ute i den vida internetvärlden. Vi förväntar oss att alla tar med en positiv attityd och alla consumables som kan tänkas behövas för ett raid. Samtidigt är det väldigt viktigt för oss att folk trivs i vår guild och att vi skapar en stämning där varje medlem känner sig uppskattad och välkommen. Vi har som policy att inte öppet kritisera våra medlemmar utan sådana diskussioner tas privat, allt för att skapa en så vänlig miljö som möjligt för våra medlemmar att trivas och progressa i.

Om detta låter som en grupp människor du kan tänka dig trivas med är det bara att slänga in en ansökan på vårt applicationforum. Vi söker alltid duktiga, aktiva medlemmar att utöka vår raidskara med.
Till överst på sidan Gå ner
Användarens profil
 
Du har hittat till Lyricals sida och nu är du förhoppningsvis lite intresserad av vad vi är "all about".
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
 :: Allmänt-
Hoppa till: